Genootschap Oud de Zilck

Inloopochtenden 2020

Ook in 2020 gaan we door met onze Inloopochtenden in De Duinpan. Het overzicht van data met tijden kunt u onderaan deze pagina vinden.

Mensen met belangstelling voor de historie van De Zilk kunnen tijdens de inloop-ochtenden en avonden kennismaken met het genootschap Oud De Zilck. Er liggen o.m. fotoboeken van De Zilk en boeken met klassenfoto’s van de H. Hartschool ter inzage. Een aantal vrijwilligers is aanwezig om uw vragen over de geschiedenis van De Zilk en haar (oud) inwoners zoveel als mogelijk te beantwoorden.

Oud De Zilck heeft natuurlijk belangstelling voor foto’s en ander (beeld)materiaal, dat met de geschiedenis van De Zilk te maken hebben. Heeft u foto’s die voor ons bruikbaar zijn, neemt u deze alstublieft mee, wij willen ze graag inscannen! Of neem contact op met het bestuur, indien mogelijk halen wij het materiaal bij u op.

De geplande data voor 2020 zijn:

Helaas kan de geplande inloopochtend vanwege Corona in november niet doorgaan.

 

Plaats van inloop is:
De Duinpan, Sportlaan 34 De Zilk.

In maart geen inloopmorgen in verband met een geplande tentoonstelling over 100 jaar Heilig Hart van Jezuskerk in de kerk in het weekend 7  en 8 maart 20202.

In 2020 zullen er geen avondopeningen zijn.

 

Graag tot ziens!