Agenda

GEPLANDE ACTIVITEITEN

INLOOPOCHTENDEN

 

Ook in 2019 gaan we door met onze inloopochtenden in De Duinpan aan de Sportlaan De Zilk en om zoveel mogelijk mensen gelegenheid te bieden ons te bezoeken organiseren we ook 2 inloopavonden. Onderaan deze pagina kunt u het overzicht van de data met de tijden vinden.

Mensen met belangstelling voor de historie van De Zilk kunnen  tijdens de inloop kennismaken met het genootschap Oud De Zilck.
Er liggen o.m. fotoboeken van De Zilk en boeken met klassenfoto’s van de H. Hartschool ter inzage. Een aantal vrijwilligers is aanwezig om uw vragen over De Zilk, de Zilker geschiedenis of over families uit De Zilk zoveel mogelijk te beantwoorden.

Genootschap Oud De Zilck heeft natuurlijk belangstelling voor foto’s en ander (beeld)materiaal dat met de geschiedenis van De Zilk te maken heeft. Bent u in het bezit hiervan dan zouden wij het zeer op prijs stellen als wij deze mogen inscannen om toe te kunnen voegen aan ons archief. Dit kan tijdens de inloopochtenden maar u kunt ook contact opnemen met het bestuur.

De geplande data voor 2019 zijn:

Woensdag 13 maart, tevens avond openstelling

Woensdag 8 mei

Woensdag 11 september, tevens avond openstelling.

Woensdag 13 november

Plaats van inloop is:

De Duinpan, Sportlaan 34 De Zilk.

Belangstellenden zijn welkom van 09.30 uur tot 12.00 uur. De avond inloop is van 19.30-21.30 uur.