Nieuws

RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE 2018

 

De RABO-bank Clubkas Campagne gaat van start. Verenigingen en stichtingen die klant zijn bij Rabobank Bollenstreek komen hiervoor in aanmerking. De leden van de Rabobank Bollenstreek kunnen via de website: www.rabobank.nl/bollenstreek hun stem uitbrengen op het bestedingsdoel van hun favoriete vereniging of stichting. Hoe meer stemmen des te hoger de financiële bijdrage van de bank is.

Hoe werkt het stemmen? Rabobank Bollenstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen zij vanuit het Coöperatief Dividend weer een bedrag beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! Als lid van onze bank mag je meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

 

Stem op jouw favoriete club!

Via de post hebben alle leden een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kun je stemmen op de clubs die jij een warm hart toedraagt. Met de persoonlijke stemcode kun je van dinsdag 4 september tot en met woensdag 19 september 2018 op deze website inloggen en jouw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kan verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen. Elke stem telt. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op jouw favoriete clubs. Wij wensen je veel plezier met het uitbrengen van je stemmen!

Hierbij doet het bestuur van het Genootschap Oud De Zilck een oproep aan u, om als lid van de Rabobank Bollenstreek uw stem te geven aan het Genootschap Oud De Zilck.

Bij voorbaat onze hartelijk dank. Hartelijk dank voor uw stem.